Medofit

Dostava in plačilo

Plačilo

 

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti. Uporabnik plača naročeno blago po predračunu na TRR št.: SI56 0433 1000 1905 098.

 

Dobavni rok

 

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 3-6 dni od prejema plačila. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

 

Dostava

 

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije ali drugo dostavno službo. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije ali pa dogovorite z dostavno službo čas prevzema. 

Za naročila izven Slovenije je potrebno plačilo po predračunu. Poštnina se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

 

Poštnina

 

Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna kot je razvidno ob izdelku. Kupec plača poštnino po veljavnem ceniku podjetja DPD ali ceniku pošte Slovenije

Za naročila izven Slovenije je obvezno plačilo po predračunu. Poštnina se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali pogodbeniku DPD.